Ενδιαφέρεσαι να απασχοληθείς στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία για την πρακτική σου άσκηση ή να αποκτήσεις την πρώτη σου εργασιακή εμπειρία ως εκπαιδευόμενος?

Στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία προσφέρουμε πληθώρα ευκαιριών για να αποκτήσεις την πρώτη σου εργασιακή εμπειρία και να ξεκινήσεις την καριέρα σου! Πιστεύουμε πως η συνεργασία μας με έξυπνους και ενθουσιώδεις, ταλαντούχους εργαζόμενους, σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού, αποτελεί βασικό συστατικό της μακροχρόνιας επιτυχίας μας.  

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος μίας εταιρίας που θα σου προσφέρει πολλά παραπάνω από μία απλή θέση εργασίας; Μία εταιρία όπου θα συναντάς προκλήσεις; Μάθε περισσότερα παρακάτω για τις πρακτικές ασκήσεις στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία καθώς και για το πρόγραμμα εκπαιδευομένων.  

Εκπαιδευόμενοι και Ασκούμενοι AΖ

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία δεσμεύεται στο να προσφέρει μία εξαιρετική εμπειρία σε προπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες, τόσο μέσα από την απασχόλησή τους στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης (με κάλυψη ΕΣΠΑ) όσο και μέσα από το πρόγραμμα εκπαιδευομένων που εφαρμόζει. 

Προσφέρουμε πολλές ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και απασχόλησης, με σκοπό την συνεργασία μας με ταλαντούχους φοιτητές και αποφοίτους ανά την Ελλάδα, που είναι πρόθυμοι να ενταχθούν στην πραγματικότητα της αγοράς εργασίας.

Εάν επιθυμείς να εφαρμόσεις στην πράξη τις γνώσεις που έχεις λάβει από τις σπουδές σου, και να συνεργαστείς στο ξεκίνημα της καριέρας σου με ειδικούς στον τομέα ενδιαφέροντος σου, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία είναι το κατάλληλο μέρος για σένα.

Ρίξε μία ματιά εδώ για να ενημερωθείς για διαθέσιμες θέσεις πρακτικής άσκησης καθώς και ανοιχτές θέσεις απασχόλησης μέσα από το πρόγραμμα εκπαιδευομένων της Εταιρίας.

Αν δεν υπάρχουν ανοιχτές θέσεις τη δεδομένη περίοδο, μπορείς να μοιραστείς το βιογραφικό σου μαζί μας και να παραμείνει στη βάση μας για μελλοντική ευκαιρία πρακτικής άσκηση ή για συμμετοχή στο πρόγραμμα εκπαιδευομένων της εταιρίας, ή για μία μελλοντική προοπτική απασχόλησης στην εταιρία μας.

 
Αποθήκευση κατηγορίας ως τροφοδοσίας RSS
Αναζήτηση αποτελεσμάτων για "". Σελίδα 1 από 1, Αποτελέσματα 1 έως 4
Τίτλος Τμήμα Τόπος Ημερομηνία Sort descending
Επαναφορά
Revenue Analyst
Revenue Analyst Οικονομική Διεύθυνση Αθήνα, GR, 122 41 2 Δεκ 2021
Οικονομική Διεύθυνση Αθήνα, GR, 122 41 2 Δεκ 2021
Sales Representative Crete
Sales Representative Crete Πωλήσεις & Μάρκετινγκ Χανιά, GR, 731 00 30 Νοε 2021
Πωλήσεις & Μάρκετινγκ Χανιά, GR, 731 00 30 Νοε 2021
Sales Representative Fr Veroia
Sales Representative Fr Veroia Πωλήσεις & Μάρκετινγκ Θεσσαλόνικη, GR, 570 22 17 Νοε 2021
Πωλήσεις & Μάρκετινγκ Θεσσαλόνικη, GR, 570 22 17 Νοε 2021
Telesales Representative
Telesales Representative Πωλήσεις & Μάρκετινγκ Αθήνα, GR, 122 41 15 Νοε 2021
Πωλήσεις & Μάρκετινγκ Αθήνα, GR, 122 41 15 Νοε 2021