Verbaas in Sales & Marketing

Ook altijd dorst naar betere resultaten? Dan heb jij het wellicht helemaal in je om onze collega in Sales & Marketing te worden bij Alken-Maes. Natuurlijk staan we voor de pure wereldklasse van HEINEKEN groep, maar we zijn evengoed een lokale brouwer van kwaliteitsbieren en -ciders. Klaar om iedereen te verbazen? Geef je dan volledig voor onze merken en join onze Sales & Marketing teams!

Channel Marketing

Jij hebt de marketing skills, wij de straffe merken. De perfecte match dus om klanten te winnen voor onze heerlijke producten. Promoties, publiciteitsmateriaal, online acties… dankzij jouw originele ideeën en ondernemerschap vallen onze producten nog meer in de smaak. Jij wordt degene die voor nog meer plezier, tevreden klanten en extra verkoop zorgt.

Brand Marketing

Adem je branding, zit er puur merk-DNA in iedere vezel? Toon dan je passie voor sterke merken als Cristal, Desperados, Hapkin & Affligem. Hop naar onze brand marketing en bewaak onze merken tot in de kleinste details. Versterk ons met je creatieve acties en brouw mee aan ons succesverhaal.

Sales Off-trade / Retail

Als Sales Off-trade ben je verantwoordelijk voor de sales resultaten van Alken-Maes. Zot van supermarkten vol Alken-Maes producten en cijfers die altijd blijven stijgen? Met je drive geef je onze sales in de retail telkens opnieuw een commerciële boost. Da’s iets voor jou, toch? Wel, dan ben jij de persoon die we zoeken.

Sales Out of Home / Hospitality

Als Sales Out of Home weet je te scoren met je verkoopcijfers in de horeca. Hiervoor brouw je een goede band met horeca-uitbaters en onze eigen drankcentrales. Bovendien ben je iemand met ambities en verantwoordelijkheid. Open de uitdaging van je leven en proef met volle teugen van je job bij Alken-Maes.

Bekijk hieronder onze vacatures binnen Sales & Marketing!

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 3 van 3
Titel Afdeling Plaats Datum Sort descending
Herstel
Taptechnieker
Taptechnieker Commerce Alken, BE, 3570 4 dec. 2023
Commerce Alken, BE, 3570 4 dec. 2023
Trade Marketeer OOH
Trade Marketeer OOH Commerce Malines, BE, 2800 24 nov. 2023
Commerce Malines, BE, 2800 24 nov. 2023
Sales Account région Bruxelles
Sales Account région Bruxelles Commerce Brussels, BE 15 nov. 2023
Commerce Brussels, BE 15 nov. 2023