Word jij onze nieuwe trainee?

HEINEKEN biedt net afgestudeerde studenten de kans om zichzelf tijdens verschillende traineeships te ontwikkelen. Niet alleen op professioneel gebied, maar ook op persoonlijk vlak word je uitgedaagd. Deze programma's bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen hele diverse vakgebieden. Je gaat diverse opdrachten vervullen op verschillende locaties. Meer informatie over de huidige programm's van HEINEKEN vind je hieronder.

Het Management Traineeship van HEINEKEN is een programma van 1,5 jaar. Gedurende deze periode word je uitgedaagd in verschillende opdrachten binnen je vakgebied (en soms ook net daarbuiten). 

Meer informatie

Het HEINEKEN Sales Traineeship is een programma binnen HEINEKEN voor Bachelor studenten met commerciële ambities. In dit traineeship krijg je de kans om je in één jaar te ontwikkelen naar een all-round Sales professional, en dat met een prachtig product en ijzersterk merk.

Meer informatie

Als Technoloog in Opleiding willen wij jou opleiden tot vakman binnen HEINEKEN Nederland. Zodra je bij ons aan de slag gaat leer je lekker en kwalitatief goed bier brouwen. Daarbij leer je ook alles over het optimaliseren van onze brouw- en verpakkingsprocessen die daar aan ten grondslag liggen.

Meer informatie
 
Sla categorie op als RSS Feed
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 3
Titel Afdeling Plaats Datum Sort descending
Herstel
Stage E-Commerce
Stage E-Commerce Commerce Leiden, NL 30-apr-2021
Commerce Leiden, NL 30-apr-2021
stage werkplek en infrastructuur
stage werkplek en infrastructuur Information Services Bunnik, NL, 3981 HT 26-apr-2021
Information Services Bunnik, NL, 3981 HT 26-apr-2021
Stage user adoption digital devices
Stage user adoption digital devices Information Services Bunnik, NL, 3981 HT 26-apr-2021
Information Services Bunnik, NL, 3981 HT 26-apr-2021