'Heineken kan winnen door een excellente Supply Chain'

Brouwen: De afdeling brouwen brengt onze goudgele trots tot leven door de perfecte combinatie van hop, water, gerst en onze A-gist in de juiste omstandigheden samen te brengen. Dit doen zij met trots en passie wetende dat de kwaliteit van het wereldberoemde Heineken biertje bepaald is door hun inspanning van de afgelopen week.

Verpakken: De afdeling Verpakken neemt het stokje over van Brouwen. De doos, de fles, het etiket of het blik; alles draagt bij aan de totale beleving die wij als HEINEKEN brengen naar onze klanten. Zij zorgen ervoor dat de lijnen 24/7 storingvrij blijven draaien, dat de flessen niet te veel of te weinig afgevuld zijn en dat de etiketten perfect gepositioneerd zijn op onze producten.

Onderhoudsgroep: De onderhoudsgroep strekt zich uit over al onze brouwerijen (en frisdrankfabriek) en alle (technische) afdelingen. Dit zijn de kennisdragers op het gebied van techniek en onderhoud. Bij de onderhoudsgroep werken onze monteurs (WTB en E&I), planners, werkvoorbereiders, allrounders en maintenance engineers. Zij hebben allemaal één taak en dat is onze machines in perfecte conditie houden voor nu en ver in de toekomst.

Technologie & Kwaliteit: De afdeling Technologie & Kwaliteit (T&K) draagt bij aan de optimalisering van de kwaliteitsbewaking binnen de brouwerijen en frisdrankfabriek. T&K ondersteunt de productie bij Brouwen en Verpakken door dagelijks aan de hand van een keurplan monsters te nemen en deze weer te analyseren. 

Customer Service & Logistics (CS&L): De afdeling CS&L binnen is verantwoordelijk voor de customer service, supply chain planning en logistieke processen (in- en outbound) voor de Nederlandse en internationale markt.

Safety, health & environment (SHE): Het SHE team op de brouwerijen en frisdrankfabriek richt zich volledig op het creëren en waarborgen van een veilige en gezonde werkomgeving en beheerst daarmee de arbeidsrisico’s.

Bekijk hieronder onze Supply Chain vacatures!

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 3 van 3
Titel Afdeling Plaats Datum Sort descending
Herstel
Net Zero Production Program Manager
Net Zero Production Program Manager Supply Chain Amsterdam, NL 18 mrt. 2024
Supply Chain Amsterdam, NL 18 mrt. 2024
Quality Analyst
Quality Analyst Supply Chain Bunnik, NL, 3981 HT 7 mrt. 2024
Supply Chain Bunnik, NL, 3981 HT 7 mrt. 2024
Heftruckchauffeur
Heftruckchauffeur Supply Chain Bunnik, NL, 3981 HT 24 feb. 2024
Supply Chain Bunnik, NL, 3981 HT 24 feb. 2024