'Onze mensen zijn het kloppende hart van de onderneming'

HR

Onze mensen zetten zich dagelijks vol energie in voor HEINEKEN. Daarom zijn onze mensen en de verschillende talenten onze belangrijkste kracht. Dit merk je uiteindelijk ook in de resultaten van HEINEKEN. Want met gepassioneerde, trotse collega’s met allemaal unieke talenten, behaalt HEINEKEN de beste resultaten. HR bij HEINEKEN bestaat uit onze HR Business Parter teams, HR Services, Talent, Learning & Development, Recruitment, Legal en Compensation & Benefits.

Corporate Affairs

De afdeling Corporate Affairs zorgt voor het vertrouwen in en verlangen naar HEINEKEN. Op zo’n manier dat mensen zich verbonden met ons en onze merken voelen. Met elkaar verbinden en samen zorgen dat we onze business versterken maar ook onze verantwoordelijkheid nemen. Op verschillende thema’s zoals verantwoord alcohol gebruik, circulariteit en verbinding met de maatschappij. Het Corporate Affairs team heeft verschillende expertises zoals interne communicatie, externe communicatie en public affairs. Als team willen we samen met de rest van de organisatie positieve impact maken en impact maak je alleen als het relevant is. 

Legal Affairs

Legal Affairs gaat verder dan alleen het geven van juridisch advies. Als team werken ze als business partner voor de verschillende commerciële en business support teams. Samen benutten we de commerciële kansen, maar ze weten ook goed waar de grenzen liggen. Ze helpen de business om de doelen te behalen en beschermen de belangen, reputatie en merken van HEINEKEN. 

Bekijk hieronder onze HR, Corporate Affairs en Legal vacatures!

 
Sla categorie op als RSS Feed
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 5
Titel Afdeling Plaats Datum Sort descending
Herstel
Intern - Learning & People Development
Intern - Learning & People Development HR Amsterdam, NL 20-okt-2021
HR Amsterdam, NL 20-okt-2021
Talent Acquisition Manager
Talent Acquisition Manager HR Amsterdam, NL 16-okt-2021
HR Amsterdam, NL 16-okt-2021
Commercial Capability & People Development Manager HR Leiden, NL 6-okt-2021
Rewards Systems Specialist
Rewards Systems Specialist HR Amsterdam, NL 23-sep-2021
HR Amsterdam, NL 23-sep-2021
Intern People Business Partner
Intern People Business Partner HR Amsterdam, NL, 1072 AE 22-sep-2021
HR Amsterdam, NL, 1072 AE 22-sep-2021